ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Τισουντάλι, πρόβλημα με Τσιφτσή που μπαίνει στα «πιτς»

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Τισουντάλι, πρόβλημα με Τσιφτσή που μπαίνει στα «πιτς»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Αντώνης Τσιφτσής

bet365

Το πρόβλημα στη βουβωνική χώρα (groin pain) θα αφήσει για ένα χρονικό διάστημα εκτός τον Αντώνη Τσιφτσή. Την Τετάρτη (18/9) θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ταρίκ Τισουντάλι.

Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχε νέα πρόσωπα, όπως αυτό του Ντέγιαν Λόβρεν, αλλά και τρεις απόντες που δεν μπήκαν στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Ταρίκ Τισουντάλι, που ένοιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0), έκανε ατομικό υψηλής έντασης και «η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο», όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Για άλλη μια ημέρα ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Αντώνης Τσιφτσής.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας αντιμετωπίζει ενοχλήσεις λόγω groin pain (πόνοι στη βουβωνική χώρα) και θα μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα, ενώ θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, εκτός του βασικού και αναντικατάστατου Ντόμινικ Κοτάρσκι, υπάρχουν οι νεαροί Κωνσταντίνος Μπαλωμένος και Δημήτρης Μοναστηρλής και στον ΠΑΟΚ Β ο Αιγύπτιος Αχμάντ Ναντέρ Ελ Σαγιέντ.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα