Παναιτωλικός: Μπήκαν ενόψει Αστέρα, Μπακάκης και Παντελάκης

Newsroom
Pantelakis

bet365

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις προπονήσεις στο «Emileon» με τον Επαμεινώνδα Παντελάκη και τον Μιχάλη Μπακάκη να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Πετράκη στην πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Φάληρο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν κανονικό πρόγραμμα, μεταξύ αυτών ο Επαμεινώνδας Παντελάκης και ο Μιχάλης Μπακάκης.

Τόσο o 29χρονος κεντρικός αμυντικός, όσο και ο 33χρονος δεξιός μπακ είχαν μείνει εκτός αποστολής στο ματς με τους Πειραιώτες, λόγω μικροτραυματισμών, τους οποίους ξεπέρασαν και συνεπώς υπολογίζονται κανονικά για το ερχόμενο ματς με τον Αστέρα AKTOR (21/9). Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε και ο Τσελίκοβιτς, ο οποίος δεν μπήκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Πετράκη ο Πάλμα, ο οποίος συνεχίζει θεραπεία. Μέχρι και την Παρασκευής όλες οι προπονήσεις στο «Emileon» θα είναι απογευματινές.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα