Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (18/09) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/08) στο Gazzetta

bet365

Το τεράστιο deal της ΑΕΚ για Μαρσιάλ, το σάλο που δημιουργήθηκε με το πάνο και τον Αταμάν και η λίστα των εναπομείναντων ελεύθερων στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Μαρσιάλ για τρία! Ο Γάλλος σταρ υπέγραψε συμβόλαιο με την «Ένωση» και καταφθάνει απόψε στην Αθήνα. Μεσιέ... Λανουά! Για μια ακόμη φορά ο Λανουά τους έβγαλε όλους λάδι στην καθιερωμένη ανάλυση των φάσεων της αγωνιστικής που προηγήθηκε.

Live Sport: 11 εκατ. ευρώ στα πόδια του Μαρσιάλ! Η ΑΕΚ του Μάριου Ηλιόπουλου επένδυσε με ασύλληπτα χρήματα στο «restart» του Γάλλου σταρ. Δεν ήταν «πανό πολιτικού περιεχομένου», είναι η παράνομη τουρκική κατοχή 50 χρόνων στην Κύπρο μας.

Φως των Σπορ: Τα βρήκαν με την ΑΕΚ και έρχεται ο Μαρσιάλ. Πετράκης: «Ο Ολιβέιρα είναι κλειδί για τον Ολυμπιακό». Η σιγουριά του κόουτς «Μέντι». Τα έκανε... αχταρμά ο Αταμάν.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Η λίστα με τους ελεύθερους παίκτες αν ο Ολυμπιακός κάνει κίνηση. Με 2 χιλ. οπαδούς στην Γαλλία ο Ολυμπιακός. Το πλάνο για την μάχη με τον Άρη.

Ώρα των Σπορ: Δεν είναι όνειρο! Ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚάρα! Πυροδότησε την μεγάλη βόμβα ο Μάριος Ηλιούπουλος. «Sunel Arena» το παλάτι της «Βασίλισσας».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα