ΠΑΟΚ: Ο μικρός Γιαννάκης κάνει τα πρώτα του βήματα μετά την εγχείριση (vid)

ΠΑΟΚ: Ο μικρός Γιαννάκης κάνει τα πρώτα του βήματα μετά την εγχείριση (vid)

Newsroom
Ο μικρός Γιαννάκης κάνει τα πρώτα του βήματα μετά την εγχείριση (vid)

bet365

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης δημοσίευσε ένα βίντεο με τα πρώτα του βήματα και την δουλειά που κάνει μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Το πρώτο του βίντεο με την δουλειά που κάνει μετά το χειρουργείο δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Γιάννης Παπαστεφανάκης. Μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στις ΗΠΑ, ξεκίνησε τον δύσκολο και μακρύ αγώνα για να περπατήσει ξανά.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος για να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή που του δόθηκε. Άνεβασε, λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από κάποιες ασκήσεις που κάνει προκειμένου να «ενεργοποιήσει» ξανά τα πόδια.

Σκοπός αυτού δεν ήταν απλά να δείξει την προσπάθεια που κάνει, αλλά να ευχηθεί χρόνια πολλά για την ονομαστική της εορτή στην φίλη του Σοφία Ρομπόλη, την διερμηνέα νοηματικής γλώσσας του καναλιού Alpha.

«Σοφία αυτό είναι το δώρο μου για τη γιορτή σου!!! Τα πρώτα μου βήματα!! Σε αγαπώ πολύ, χρόνια καλά» έγραψε πάνω στο story και στην συνέχεια ανέβασε και μία φωτογραφία μαζί της ευχόμενός της χρόνια πολλά.

«Χρόνια πολλά Σοφία ότι επιθυμείς και εύχομαι σύντομα να τα πούμε από κοντά και εγώ όρθιος»

giannakis

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα