Stoiximan Super League, διαιτητές: Ο Ιταλός Μαρέσκα στο «Βικελίδης» για το Άρης - Ολυμπιακός

Newsroom
μαρέσκα

bet365

Ο γνώριμος μας Ιταλός διαιτητής, Φάμπιο Μαρέσκα, από το περσινό ντέρμπι των «αιωνιών» στο Φάληρο που διεκόπη λόγω της κροτίδας στον Χουάνκαρ, ορίστηκε από την ΚΕΔ για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο γνώριμος μας Ιταλός διαιτητής, Φάμπιο Μαρέσκα, θα δώσει το «παρών» στη Θεσσαλονίκη για να «σφυρίξει» το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρέσκα είχε έρθει στην Ελλάδα τη μια και μοναδική του φορά, την περασμένη σεζόν, στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη το οποίο δεν ολοκληρώθηκε λόγω του επεισοδίου με τον Χουάνκαρ. Βοηθοί του θα είναι οι Ντάριο και Λουίτζι, τέταρτος ο Κατοίκος και VAR ο Πολυχρόνης.

Από εκεί και πέρα, στο Βόλος - ΠΑΟΚ, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσαγκαράκης, με βοηθούς τους, Σπυρόπουλο, Κορωνα, τέταρτο τον Παπαπέτρου και VAR τον Κουμπαράκη.

Στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός θα δώσει το «παρών» ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Απτοσόγλου, Μπαλιάκα, τέταρτο τον Περράκη και VAR τον Ζαμπάλα, ενώ στη Λεωφόρο για το Athens Kallithea - ΑΕΚ, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τζήλος, με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Πατρά, τέταρτο τον Βεργέτη και VAR τον Σιδηρόπουλο.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League:

Σάββατο 21/09

17:00 Βόλος-ΠΑΟΚ: Τσαγκαράκης (Σπυρόπουλος, Κορώνας, 4ος Παπαπέτρου, VAR: Κουμπαράκης, Κομισοπούλου)
20:00 Άρης-Ολυμπιακός: Μαρέσκα (Τσέκομ, Ρόσι, 4ος Κατοίκος, VAR: Αουρελιάνο, Ζαμπαλάς)
20:30 Παναιτωλικός-Αστέρας Aktor: Τσέτσιλας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Φίτσας, VAR: Πολυχρόνης, Κωσταράς)

16:30 Λεβαδειακός-ΟΦΗ: Κατσικογιάννης (Τοροσιάδης, Νταβέλας, 4ος Πουλικίδης, VAR: Φωτιάς, Σάββας)
18:00 Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός: Ευαγγέλου (Απτόσογλου, Μπαλιάκας, 4ος Περράκης, VAR: Ζαμπαλάς, Καραγκιζόπουλος)
20:30 Ατρόμητος-Λαμία: Τσιμεντερίδης (Ψύλλος, Μπουξμπάουμ, 4ος Τσιάρας, VAR: Τσαλακίδης, Κολλιάκος)
21:00 Athens Kallithea-ΑΕΚ: Τζήλος (Πετρόπουλος, Πατράς, 4ος Βεργέτης, VAR: Σιδηρόπουλος, Οικονόμου)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα