ΠΑΟΚ: Θέλει να βάλει τέλος στο «πρόβλημα» της μισοάδειας Τούμπας – Σύντομα κυκλοφορούν παιδικά εισιτήρια

ΠΑΟΚ: Θέλει να βάλει τέλος στο «πρόβλημα» της μισοάδειας Τούμπας – Σύντομα κυκλοφορούν παιδικά εισιτήρια

Ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει τέλος στο «πρόβλημα» της μισοάδειας Τούμπας – Σύντομα κυκλοφορούν παιδικά εισιτήρια

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει δημιουργηθεί με την εικόνα της μισοάδειας Τούμπας και αποφάσισε να προχωρήσει στη λήψη μέτρων, ένα εκ των οποίων θα είναι η έκδοση παιδικών εισιτηρίων σε συγκεκριμένες θύρες.

Το θέμα των εισιτηρίων απασχόλησε τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συζητήθηκε στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου η εικόνα της… μισοάδειας Τούμπας δεν ήταν και η καλύτερη, ενώ για ακόμα μια φορά υπήρξαν παράπονα από γονείς που δεν μπορούσαν να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο, είτε λόγω του ακριβού αντίτιμου (το πιο φθηνό εισιτήριο είχε 25 ευρώ), είτε λόγω των νέων μέτρων της Κυβέρνησης.

Οι νέες συνθήκες έχουν αλλάξει την ανθρωπογεωγραφία των γηπέδων, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα λαϊκό σωματείο που θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στον κόσμο του, να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών και με φιλολαϊκές παρεμβάσεις να καταφέρει να παραμείνει η Τούμπα η πιο παθιασμένη έδρα του πλανήτη!

Αυτό που επισημαίνουν από τη Μικράς Ασίας είναι πως χρειάζονται προσαρμογές στα νέα δεδομένα «είναι βασική “τρύπα” του συστήματος ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το μειωμένο εισιτήριο θα το χρησιμοποιήσει τελικά ανήλικος», ωστόσο έχει παρθεί η απόφαση να βγουν παιδικά εισιτήρια σε μειωμένες τιμές, κάτι που θα γίνει προσπάθεια να ισχύει στο επόμενο εντός έδρας ματς.

Ένα ακόμα σοβαρό ζήτημα, που απασχολεί τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σχετίζεται με την γενική εικόνα του γηπέδου, είναι το γεγονός ότι αν δεν έρθουν σε κάποιο ματς κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, η θέση τους μένει κενή, με επίπτωση στην εικόνα και τον παλμό του γηπέδου.

Γι’ αυτό όπως σημειώνεται αναζητείται «η καλύτερη δυνατή λύση ώστε να μπορούν να μεταβιβαστούν τα διαρκείας ή ακόμη και ο κάτοχος σε παιχνίδια υψηλής ζήτησης να μπορεί να απελευθερώνει τη θέση του, κερδίζοντας κάποια προνόμια (πχ έκπτωση σε αγορές στη μπουτίκ ή στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας)».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα