Stoiximan Superleague: Αντικατάταση του Μαρέσκα στο Άρης-Ολυμπιακός λόγω δυσκολιών στο πρόγραμμά του

μαρέσκα

bet365

Η ΚΕΔ θα αναγκαστεί να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Φάμπιο Μαρέσκα, αφού υπάρχει πρόβλημα με το ταξιδιωτικό πρόγραμμα του Ιταλού ρέφερι.

Μπορεί οι ορισμοί της ΚΕΔ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Superleague να έχουν ανακοινωθεί μόλις λίγη ώρα, ωστόσο εκείνη θα χρειαστεί να προβεί σε μία σημαντική αλλαγή, αφού ο Φάμπιο Μαρέσκα αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής στο οποίο έχει οριστεί, το Άρης - Ολυμπιακός.

Ο Ιταλός ρέφερι έχει οριστεί ως τέταρτος σε παιχνίδι Champions League την Πέμπτη (19/09), το Φέγενορντ-Μπάγερ Λεβερκούζεν και γι' αυτό τον λόγο αδυνατεί να προλάβει να έρθει εγκαίρως στην Θεσσαλονίκη για το σημαντικό αυτό παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι ο Φάμπιο Μαρέσκα δεν θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην χώρα μας, υπενθυμίζουμε πως η πρώτη ήταν το επεισοδιακό περσινό ντέρμπι στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το οποίο διεκόπη οριστικά μετά το περιστατικό με την κρότιδα στον Χουάνκαρ, και η ΚΕΔ αναγκάζεται να αναζητήσει άμεσα εκ νέου ξένο διαιτητή για τον αγώνα αυτόν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα