Διαρροή Άρη για την αλλαγή του Μαρέσκα… «Βάλτε καλύτερα τον Σπάθα ή τη Φραπάρ»

Διαρροή Άρη για την αλλαγή του Μαρέσκα… «Βάλτε καλύτερα τον Σπάθα ή τη Φραπάρ»

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Στον Άρη επικρατεί οργή για την αντικατάσταση του Ιταλού Μαρέσκα στον αγώνα (21/9) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» υποστηρίζοντας ότι είναι αστεία τα επιχειρήματα της απόφασης.

Ο Ιταλός Μαρέσκα είχε οριστεί να διευθύνει τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», ξαφνικά η ΚΕΔ… θυμήθηκε ότι δεν μπορεί να έρθει έγκαιρα στην Ελλάδα λόγω των υποχρεώσεών του στις διεθνείς διασυλλογικές διοργανώσεις και τελικώς τον αντικατέστησε μ’ αυτό το επιχείρημα προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό των ανθρώπων του Άρη. Προφανώς οι τελευταίοι χαρακτηρίζουν… προφάσεις εν αμαρτίαις τα όσα ισχυρίστηκε η ΚΕΔ και με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης πρότεινε τον ορισμό του Σπάθα!

«Συνεχίστε κι άλλο να εκτίθεστε … Βάλτε καλύτερα τον Σπάθα η την Φραπαρ . Δηλαδή πριν ορίσετε τον Μαρεσκα δεν ξέρατε ότι αύριο είναι 4ος σε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ; Ντρέπεται και η ντροπή μαζί σας …», αναφέρει η διαρροή της ΠΑΕ Άρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα