Stoiximan Superleague: Ο Λούκα Παϊρέτο στο Άρης - Ολυμπιακός

Ο Λούκα Παϊρέτο ο νέος διαιτητής του Άρης - Ολυμπιακός

bet365

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τον ορισμό του Λούκα Παϊρέτο στην θέση του Φάμπιο Μαρέσκα ως πρώτος διαιτητής στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Η ΚΕΔ κινήθηκε γρήγορα και αντιμετώπισε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον διαιτητή του Άρης - Ολυμπιακός, Φάμπιο Μαρέσκα, ο οποίος λόγω του ορισμού στο Φέγενορντ - Μπάγερ Λεβερκούζεν, αγώνα Champions League, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (19/09), δεν θα μπορούσε να έρθει εγκαίρως στην Θεσσαλονίκη για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Κάπως έτσι η ΚΕΔ προχώρησε στην αντικατάστασή του μ' έναν συμπατριώτη του, τον Λούκα Παϊρέτο, κάτι που σήμαινε αυτόματα πως δεν υπήρχε ανάγκη αλλαγής και της υπόλοιπης διαιτητικής ομάδας, αφού και ο νέος ρέφερι προέρχεται από την ίδια χώρα.

Ο 40χρονος, λοιπόν, Ιταλός διαιτητής θα διευθύνει το μεγάλο ματς της αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό το Σάββατο (21/09-20:00) στο «Κλ. Βικελίδης» έχοντας ως βοηθούς του τους Ντάριο και Λουίτζι, τέταρτο τον Κατοίκο ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Ορελιάνο και Ζαμπαλάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα