Άρης: Πρόβλημα με Φαμπιάνο, χάνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Άρης: Πρόβλημα με Φαμπιάνο, χάνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Πρόβλημα με Φαμπιάνο, χάνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φαμπιάνο Λέισμαν για τον μεγάλο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό εξαιτίας μυϊκού προβλήματος.

Χωρίς τον Φαμπιάνο Λέισμαν θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς ο Βραζιλιάνος είναι εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος της αντικατάστασής του στον πρόσφατο αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Φαμπιάνο έχει οίδημα στον δικέφαλο, προφανώς πρόκειται για θλάση και στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος αυτής αλλά και το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Είναι ευνόητο ότι δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» και φυσικά πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η απουσία του Βραζιλιάνου υποχρεώνει τον Άκη Μάντζιο να προχωρήσει σε νέα αλλαγή στο κέντρο της άμυνας κι εκτός απροόπτου ο Φραν Βέλεθ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα