ΠΑΟΚ: Ο Τισουντάλι μπήκε με την ομάδα, θεραπεία για Μπράντον και Τσιφτσή

ΠΑΟΚ: Ο Τισουντάλι μπήκε με την ομάδα, θεραπεία για Μπράντον και Τσιφτσή

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ταρίκ Τισουντάλι με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

Ο Ταρίκ Τισουντάλι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

«Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια τα ηνία ανέλαβε ο προπονητής για μερικές ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική της ομάδας. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά, σε υψηλό τέμπο», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση ο Μπράντον Τόμας υποβλήθηκε σε θεραπεία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Αντώνης Τσιφτσής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα