Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»

Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»

Newsroom
Πισάρο

bet365

Ο Ροδόλφο Πισάρο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ και έκανε έναν απολογισμό της περιπέτειας του στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας την απόφαση του να αγωνιστεί στην Ένωση ως τη χειρότερη της καριέρας του.

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ εδώ και μερικά 24ωρα ο Ροδόλφο Πισάρο. Έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο στην Ένωση, ο Μεξικάνος μεσοεπιθετικός που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στους «κιτρινόμαυρους», αποχώρησε και επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μασατλάν.

Ο Πισάρο μίλησε στο Μέσο της πατρίδας του «Azteca Deportes» για τα όσα βίωσε στην Ελλάδα και έκανε έναν απολογισμό της περιπέτειας του στη χώρα μας. Ο Μεξικάνος τόνισε πως η απόφαση του να μετακομίσει στην Ελλάδα ήταν η χειρότερη που έχει πάρει στην καριέρα του, ενώ άφησε αιχμές τόσο για την ΑΕΚ όσο και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Θα έλεγα ότι ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ, να πάω στην Ελλάδα, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, να αγωνίζομαι. Αν έπρεπε να ξαναπάρω την απόφαση, δεν θα το έκανα. Βλέποντας όλα αυτά που έγιναν. Αυτές είναι καταστάσεις ζωής που σε κάνουν να μάθεις και να εκτιμάς», δήλωσε αρχικά ο Μεξικάνος μεσοεπιθετικός.

Στη συνέχεια, ο Πισάρο μίλησε για τη σχέση του με τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ αναφέρθηκε και στη διοίκηση της ΑΕΚ...

«Τελείωσα με τον καλύτερο τρόπο με τον Αλμέιδα. Ξέρεις ότι σε τελική ανάλυση επίσης, αυτοί που είναι τα αφεντικά είναι αυτοί που βρίσκονται ψηλά και σε αυτό το θέμα η Ελλάδα είναι πολύ, δεν ξέρω πως να το αποκαλέσω, πολύ... μαφία, για να το πω κάπως. Αν εδώ (Μεξικό) η χώρα είναι διεφθαρμένη, η Ελλάδα είναι τρεις φορές περισσότερο. Για αυτό και επίσης έπαιξε πολύ ρόλο η διοίκηση που δεν είχε εμπιστοσύνη"», σημείωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα