Μαρινάκης: Σήμερα στου Ρέντη

Μαρινάκης: Σήμερα στου Ρέντη

Μαρινάκης

bet365

Με αφορμή τον αγιασμό για τη φετινή σεζόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα βρεθεί στου Ρέντη και δεν αποκλείεται να μιλήσει σε Μεντιλίμπαρ και παίκτες.

Μετά την κακή εμφάνιση και το «Χ» με τον Παναιτωλικό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης... έριξε γκάζια στους παίκτες, ζητώντας τους να είναι συγκεντρωμένοι και να ξεχάσουν ό,τι συνέβη το Μάη με την κατάκτηση του Conference League.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμό στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού κι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας αναμένεται να δώσει το «παρών». Εκεί, θα μιλήσει με τον κόουτς, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ λογικά θα μιλήσει και στους παίκτες.

Φέτος, στα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου, ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του πρωταθλήματος και πάνω σ' αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει σαφές σ' όλους ότι πρέπει να υπάρχει στοχοπροσήλωση για να επιτευχθεί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα