ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για Βόλο, με απόντες Τόμας και Τσιφτσή

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για Βόλο, με απόντες Τόμας και Τσιφτσή

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής δούλεψαν ατομικά και παραμένουν οι δύο απόντες του ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δούλεψαν πάνω στο κομμάτι της τακτικής ενόψει της Σαββατιάτικης (21/9) αναμέτρησης στο «Πανθεσσαλικό» του Βόλου.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Δύο μέρες πριν τη μάχη στο Πανθεσσαλικό κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος και η προετοιμασία του Δικεφάλου μπαίνει στην τελική της ευθεία. Μοναδικός στόχος: οι τρεις βαθμοί.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, πριν η ομάδα ασχοληθεί με το τακτικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα με την ανάπτυξη και την επιθετική λειτουργία, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια. Στο τέλος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μπράντον Τόμας κι Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δούλεψαν ατομικά στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Παρασκευή (20.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 15:45 στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς για Βόλο».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα