Άρης: «Κλείδωσε» η επιστροφή του Ούγκο Μάγιο

Άρης: «Κλείδωσε» η επιστροφή του Ούγκο Μάγιο

Newsroom
Ο Μάγιο

bet365

Η συμμετοχή του Ούγκο Μάγιο στο σύνολο του ομαδικού προγράμματος προπόνησης του Άρη σημαίνει και την παρουσία του στο αρχικό σχήμα των «κίτρινων» στον αγώνα (21/9, 20:00) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Ισπανός δεξιός full back δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ λόγω προβλήματος τραυματισμού και η απουσία του φάνηκε μέσα από τα προβλήματα που είχε η ομάδα του στο συγκεκριμένο άκρο της άμυνας. Καθώς «έβγαλε» όλο το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο για το βασικό σχήμα εν αντιθέσει με τον Φαμπιάνο Λέισμαν ο οποίος θα χάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται αύριο (20/9) στη Θεσσαλονίκη και στην προπόνηση της ομάδας έχοντας σκοπό να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για την αναγκαιότητα βελτίωσης της αγωνιστικής εικόνας τους αλλά και της εξασφάλισης νικών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα