Παναθηναϊκός: Ο Ουναΐ κρίνει την ενδεκάδα ενόψει Πανσερραϊκού

Παναθηναϊκός: Ο Ουναΐ κρίνει την ενδεκάδα ενόψει Πανσερραϊκού

Νίκος Αθανασίου
O Aζεντίν Ουναϊ

bet365

Ο ρόλος που θα δώσει ο Ντιέγκο Αλόνσο στον Αζεντίν Ουναΐ θα κρίνει το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό. Βίντεο πριν την προπόνηση της Πέμπτης.

Χωρίς προβλήματα και για πρώτη φορά έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ο Ντιέγκο Αλόνσο συνεχίζει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ(22/9, 18:00). Πριν την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, ο Ουρουγουανός προπονητής έδειξε βίντεο στους παίκτες του, για να βελτιώσει πράγματα στις ομαδικές λειτουργίες του συνόλου.

Ο έμπειρος κόουτς φαίνεται πως έχει στο μυαλό του να δώσει φανέλα βασικού στον Αζεντίν Ουναΐ ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο ντέρμπι της Τούμπας ως αλλαγή. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η είσοδος του Μαροκινού μέσου στο αρχικό σχήμα είναι η μόνη αλλαγή που προσανατολίζεται να κάνει ο 49χρονος κόουτς.

Ο ρόλος που θα δώσει στον Ουναϊ, θα καθορίσει την σύνθεση στη μεσαία γραμμή. Δηλαδή αν τον τοποθετήσει σε πιο χαμηλά μέτρα θα πάρει την θέση του Μαξίμοβιτς, ενώ αν τον θέλει πιο ψηλά, θα αντικαταστήσει τον Μπακασέτα.

Στις υπόλοιπες θέσεις έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα οι:

Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Μλαντένοβιτς, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Ίνγκασον με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Ο Αράο φαίνεται ακλόνητος στο «6» ενώ για τον άξονα του κέντρο αναφερθήκαμε παραπάνω. Στο αριστερό «φτερό» ο Πελίστρι, στο δεξί ο Τετέ και σέντερ φορ ο Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα