Ολυμπιακός: Πιο κοντά από ποτέ η τελική συμφωνία της ομάδας με τον Ροντινέι για το νέο του συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Πιο κοντά από ποτέ η τελική συμφωνία της ομάδας με τον Ροντινέι για το νέο του συμβόλαιο

Ο Ροντινέι

bet365

Οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου ακραίου μπακ βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος τα τελευταία 24ωρα και αναμένονται τα ευχάριστα για το νέο συμβόλαιό του.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχετε διαβάσει στο Gazzetta για την θετικότατη εξέλιξη πάνω στο ζήτημα του νέου συμβολαίου του Ροντινέι. Όπως είχε καταγραφεί από τότε σε εκείνη τη φάση ήμασταν στο σημείο όπου διαφαινόταν η επιθυμία και των 2 πλευρών για ένα καινούριο συμβόλαιο. Και με βάση αυτές τις προθέσεις οδηγούμασταν σε ένα deal που θα κρατήσει και άλλα χρόνια τον Ροντινέι στο Λιμάνι.

Η παρουσία των agents του Ροντινέι στην Αθήνα έρχεται να ολοκληρώσει αυτόν τον κύκλο των επαφών και να επιφέρει την τελική συμφωνία των 2 πλευρών για να κρατήσει και άλλο τον παίκτη στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος διεθνής είχε κλείσει αρχικά στον πειραϊκό σύλλογο το 2022 με συμβόλαιο 2.5 ετών. Το νέο του συμβόλαιο θα είναι διετούς διάρκειας και με σαφώς καλύτερες απολαβές από το προηγούμενο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα