ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ πήρε τη φανέλα με το «26» στην πλάτη

ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ πήρε τη φανέλα με το «26» στην πλάτη

Newsroom
Ο Αντονί Μαρσιάλ της ΑΕΚ

bet365

Ο Αντονί Μαρσιάλ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό «26», ενώ φωτογραφήθηκε στα αποδυτήρια της OPAP Arena.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφική «βόμβα» με τον Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών ως το καλοκαίρι του 2027.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως η ΑΕΚ αποτελεί μια ευκαιρία για τον ίδιο και εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει τρόπαια με τους κιτρινόμαυρους και μαζί με τους συμπαίκτες του να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο.

Ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός φωτογραφήθηκε στα αποδυτήρια της OPAP Arena επιλέγοντας τη φανέλα με τον αριθμό «26» στην πλάτη.

Τελευταίος που φορούσε το «26» στην ΑΕΚ ήταν ο Χατζισαφί τη σεζόν 21-22, ενώ παλιότερα το συγκεκριμένο νούμερο είχαν φορέσει οι Χνιντ, Κολοβέτσιος, Ντρπιτς, Γιαχάγια, Κυριακίδης, Κωστής, Φόλια, Κόλα, Πάσσιος και Χιώτης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα