Εύη Κουτσαυτάκη: Η πρώτη φορά που θα παίξει μπάλα όχι στα media αλλά στο... ποδόσφαιρο

Εύη Κουτσαυτάκη: Η πρώτη φορά που θα παίξει μπάλα όχι στα media αλλά στο... ποδόσφαιρο

Newsroom
Η Κουτσαυτάκη

bet365

Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Ολυμπιακού θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς είχε πόστο και στην «Alter Ego». Για περισσότερα από 20 χρόνια εργαζόταν στον ΣΚΑΪ.

Στο άκουσμα του ονόματος Εύη Κουτσαυτάκη, η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δεν βρήκαν να σκεφτούν κάτι. Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει κάποια σχέση με το άθλημα, αλλά έκανε μια λαμπρή καριέρα για χρόνια στα ΜΜΕ και κυρίως στον ΣΚΑΪ.

Η οικονομολόγος Εύη Κουτσαυτάκη πήγε στο κανάλι του Φαλήρου το 1995 και έμεινε εκεί για 20 ολόκληρα χρόνια καταφέρνοντας να γίνει η «Σιδηρά Κυρία» και στενή συνεργάτιδα του Γιάννη Αλαφούζου. Ήταν αυτή που τα τελευταία χρόνια έπαιρνε σε μεγάλο βαθμό τις οικονομικές αποφάσεις, ενώ είχε λόγο και συνολικά για το περιεχόμενο του καναλιού.

Το 2015 ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωση αποχώρησης της Κουτσαυτάκη είχε αναφέρει τα εξής: «H κυρία Ευαγγελία Κουτσαυτάκη στέλεχος του Ομίλου ΣΚΑΙ μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας και εξαιρετικής συνεργασίας αποχωρεί. H κυρία Ευαγγελία Κουτσαυτάκη υπήρξε Οικονομική Διευθύντρια για πολλά χρόνια και από τον Οκτώβριο του 2013 εκτελούσε και τα καθήκοντα της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου στον Όμιλο ΣΚΑΪ. Η Διοίκηση του ΣΚΑΪ θα ήθελε να ευχαριστήσει την κυρία Ευαγγελία Κουτσαυτάκη και να της ευχηθεί καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Το Απρίλιο του 2015 αποχώρησε και για δύο χρόνια ήταν στην alter ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, βοηθώντας με την εμπειρία της να πάρει τη μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες όπως αναφέρουν και δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Μετά από τα δύο χρόνια στην «Αlter Εgo επέστρεψε στον ΣΚΑΪ όπου ανέλαβε την θέση της διευθύνουσας συμβούλου, μια θέση που κατείχε ο Κώστας Κιμπουρόπουλος.

Η νέα CEO της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στη δεύτερη θητεία της στον ΣΚΑΪ έμεινε για 7 χρόνια και πάντα σε σχέση με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ συνέβαλε καταλυτικά στο να επιστρέψει το Survivor στην ελληνική τηλεόραση και να πάει στο συγκεκριμένο κανάλι. Μια παραγωγή που αύξησε σε μεγάλο βαθμό τα νούμερα του ΣΚΑΪ και έκανε το συγκεκριμένο ριάλιτι το πιο αναγνωρίσιμο στην χώρα μας.

Μετά όμως από 7 χρόνια αποχώρησε με την ανακοίνωση της 10ης Ιουλίου 2024 αυτή τη φορά να αναφέρει: «Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν την συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση.

Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά.

Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα