Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (20/09) στο Gazzetta

Newsroom
η

bet365

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ και η ανανέωση του Ροντινέι στον Ολυμπιακό στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Σάμπα 2027! Νέο μεγάλο deal Μαρινάκη. Προεδρικό σύνθημα στου Ρέντη για δυνατή συνέχεια. Η παρουσία στον Αγιασμό της ομάδας, η συνάντηση με τον Μεντιλίμπαρ και η επόμενη μέρα. Μια γροθιά ο Θρύλος για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το μυαλό όλων στον Άρη.

Live Sport: «Ήρθες σε τεράστιο κοινωνικό μέγεθος»! Ο Μάριος Ηλιόπουλος υποδέχτηκε τον Αντονί Μαρσιάλ και τον μύησε αμέσως στο μεγαλείο της ΑΕΚ. Ανακοινώθηκε έως το 2027 ο Γάλλος σταρ και υποσχέθηκε: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κατακτήσουμε τρόπαια».

Φως των Σπορ: Έτσι έπρεπε! Ολυμπιακός και Ρόντινεϊ μαζί έως το 2027! Οι Πειραιώτες αρνήθηκαν αρκετές προτάσεις για τον Βραζιλιάνο μπακ που τον έδεσαν για την επόμενη τριετία.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ρόντι είσαι τρέλα! Πρόωρη ανανέωση (ως το 2027) με γενναία αύξηση των αποδοχών, μετά το «όχι» σε τρεις μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας.

Ώρα των Σπορ: Αντωνάκη είσαι τρέλα! Και επίσημα «κιτρινόμαυρος» ο Αντονί Μαρσιάλ για τρία χρόνια! Πήγε και στα Μουσεία, πήρε τη φανέλα με το νούμερο 26. «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», η υπόσχεση του. Τον γύρω του κόσμου έκανε η τεράστια μεταγραφή της ΑΕΚΑΡΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα