Μάριος Ηλιόπουλος: Γιόρτασε τα γενέθλια του τραγουδώντας μαζί με τον Αργυρό (vid)

Μάριος Ηλιόπουλος: Γιόρτασε τα γενέθλια του τραγουδώντας μαζί με τον Αργυρό (vid)

Newsroom
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, διοργάνωσε ένα πριβέ πάρτι για τα γενέθλια του και τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό το «Αγάπα με» του Γιάννη Πουλόπουλου.

Τα 58α του γενέθλια γιόρτασε την Πέμπτη ο Μάριος Ηλιόπουλος. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έκλεισε τα 58 του χρόνια, κάνοντας... δώρο στους φιλάθλους της Ένωσης τον Αντονί Μαρσιάλ ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Πέμπτης.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, διοργάνωσε ένα ιδιωτικό πάρτι για τα αγαπημένα του πρόσωπα, με θέα την Ακρόπολη. Στο πάρτι του Μάριου Ηλιόπουλου βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Κατερίνα Λιόλιου, διασκεδάζοντας τον κόσμο που έδωσε το «παρών» με τα τραγούδια τους. Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης ανέβηκε κάποια στιγμή και ο ίδιος στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό το «Αγάπα με» του Γιάννη Πουλόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα