Άρης: Ο Άκης Μάντζιος περιμένει καλύτερη ισορροπία και λιγότερα λάθη

Άρης: Ο Άκης Μάντζιος περιμένει καλύτερη ισορροπία και λιγότερα λάθη

Newsroom
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άρης θέλει να ξεπεράσει την ήττα από τον ΟΦΗ με μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο ένα από τα στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο είναι ο περιορισμός των λαθών.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» θα ολοκληρωθεί σήμερα (20/9) το απόγευμα όπου ο έμπειρος τεχνικός θα δείξει τις σκέψεις του σε ότι αφορά το βασικό σχήμα. Δεν υπολογίζει στον Φαμπιάνο Λέισμαν ο οποίος αντιμετωπίζει θλάση και θα προσπαθήσει να επανέλθει στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ ενώ ο Ούγκο Μάγιο είναι στο τακτικό πλάνο. Παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι σκέψεις του Άκη Μάντζιο σε ότι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς η προβληματική ανασταλτική λειτουργία είναι πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στον Ζαν Ζουλ και μένει να φανεί ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο που θα τον πλαισιώσουν.

Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει από την ομάδα του να παρουσιαστεί πιο συμπαγής στο γήπεδο και κυρίως να περιορίσει τα λάθη. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα από τη φιλοσοφία του και τη νοοτροπία που είχε ως ομάδα την περασμένη σεζόν. Είναι μια ομάδα καλή, με καλούς παίκτες. Σε ό,τι μάς αφορά εν όψει αυτού του αγώνα, πρέπει να αποκτήσουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Να είμαστε το ίδιο καλοί στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Έχουμε κάποια ελαφρυντικά, γιατί κάποιοι παίκτες είναι καινούργιοι στην ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτά. Πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από το παιχνίδι μας! Η ισορροπία και η αποφυγή εύκολων λαθών από την πλευρά μας, θα είναι κλειδί για αυτό το παιχνίδι», είπε με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε στην προσπάθεια όλων των ομάδων να αποκτήσουν ξεάθαρη αγωνιστική ταυτότητα.

«Για εμάς το θέμα είναι ότι πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες αναζητούν λύσεις στο παιχνίδι τους, που σημαίνει ότι είναι νωρίς για όλους. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι κόντρα στον Ολυμπιακό σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα