ΠΑΟΚ: Η αγγλική εταιρία KSS αναλαμβάνει το σχεδιασμό του νέου προπονητικού κέντρου στη Θέρμη

ΠΑΟΚ: Η αγγλική εταιρία KSS αναλαμβάνει το σχεδιασμό του νέου προπονητικού κέντρου στη Θέρμη

Σταύρος Σουντουλίδης
Η KSS αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ

bet365

H αγγλική εταιρία KSS, με έδρα το Λονδίνο, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Θέρμης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαββίδη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και να υλοποιήσουν το έργο της κατασκευής του νέου προπονητικού κέντρου σε έκταση που έχει αγοραστεί από εταιρίες συμφερόντων του ιδιοκτήτη των «ασπρόμαυρων» στην περιοχή της Θέρμης.

Η οικογένεια Σαββίδη θεωρεί το έργο ως άμεση προτεραιότητα γι’ αυτό και από χθες είναι στη Θεσσαλονίκη οι εκπρόσωποι της KSS, της ομάδας αρχιτεκτόνων από το Λονδίνο, που θα αναλάβουν τον σχεδιασμό του νέου προπονητικού κέντρου στη Θέρμη.

Η εταιρία έχει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό σημαντικών προπονητικών κέντρων, γηπέδων και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως η Selhurst Sports Arena στο Λονδίνο, το προπονητικό κέντρο της Τουλούζ και διάφορους χώρους εκδηλώσεων στο εμβληματικό Γουέμπλεϊ.

Οι εκπρόσωποι της αγγλικής εταιρίας είδαν χθες τον χώρο και σήμερα έχουν συνεχόμενα ραντεβού με Ακαδημίες, πρώτη ομάδα, διοίκηση για να ξεκαθαρίσουν οι ανάγκες των κτηρίων, των χώρων κλπ.

Στα meeting παρίσταται αυτοπροσώπως ο Γιώργης Σαββίδης και έχει ενημερωθεί πλήρως ο Ιβάν Σαββίδης

@Photo credits: kssgroup.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα