Ηλιόπουλος σε Μαρσιάλ: «Έλα να σου δείξω τη δική μου μαγεία, δέσε ζώνες»! (vid)

Ηλιόπουλος σε Μαρσιάλ: «Έλα να σου δείξω τη δική μου μαγεία, δέσε ζώνες»! (vid)

ΜΑΡΣΙΑΛ

bet365

Η παρουσίαση του Άντονι Μαρσιάλ στην ΑΕΚ, ο διάλογος με τον Μάριο Ηλιόπουλο και η βόλτα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης. Το απολαυστικό βίντεο των «κιτρινόμαυρων» από την παρακάμερα της επίσκεψης του Γάλλου σταρ στην «OPAP Arena»!

Η ΑΕΚ έριξε τη «βόμβα» με την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ και ανακοίνωσε τον Γάλλο σούπερ σταρ το απόγευμα της Πέμπτης. Ο 28χρονος επιθετικός βρέθηκε στην «OPAP Arena» όπου υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο και συναντήθηκε με τον Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήταν αυτός που καλωσόρισε στην ομάδα τον Γάλλο σούπερ σταρ. Ο Μάριος Ηλιόπουλος ζήτησε αρχικά από τον Μαρσιάλ να του δείξει τα μαγικά του και στη συνέχεια, του έδειξε εκείνος με τη σειρά του τις δικές του αρετές.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έβαλε τον Μαρσιάλ να καθίσει στη θέση του συνοδηγού στο αγωνιστικό αυτοκίνητο που έχει και του ζήτησε να δέσει τις ζώνες του, με την ΑΕΚ να ανεβάζει στο επίσημο της κανάλι το απολαυστικό βίντεο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα