ΑΕΚ: Αρχίζει η μεταβίβαση εισιτηρίων διαρκείας

ΑΕΚ: Αρχίζει η μεταβίβαση εισιτηρίων διαρκείας

Βασίλης Μπαλατσός
Opap Arena

bet365

Η ΑΕΚ ενημέρωσε με mail τους κατόχους διαρκείας πως αρχίζει η δυνατότητα μεταβίβασης εισιτηρίων διαρκείας και θα εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση με οδηγίες.

Ένα «παράπονο» των φίλων της ΑΕΚ που έχουν κάρτες διαρκείας ήταν πως δεν είχαν τη δυνατότητα να το δώσουν σε κάποιον δικό τους άνθρωπο για να μην πάει «χαμένη» η θέση και αυτό θα λυθεί σύντομα. Όπως έκανε γνωστό η Ένωση πλέον οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν αυτή την επιλογή.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έστειλε mail στους φίλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί διαρκείας και τους ενημέρωσε πως η εν λόγω διαδικασία θα ξεκινήσει άμεσα. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση του Δικεφάλου με αναλυτικές οδηγίες.

«Αγαπητέ φίλαθλε,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως πολύ σύντομα θα βγει αναλυτική ανακοίνωση για τον τρόπο που θα μπορείτε να μεταβιβάσετε τα εισιτήριά διαρκείας σας.

Για να μπορείτε να μεταβιβάζετε τα εισιτήρια διαρκείας σας θα πρέπει να δημιουργήσετε account web στο σύστημα μας με το EMAIL σας και να συνδεθείτε στο πεδίο εισιτήριο.

Τέλος θα πρέπει να μας απαντήσετε στο παρών ΜΕΙΛ ότι ολοκληρώσατε την διαδικασία για να περάσουμε τα εισιτήρια διαρκείας στο web account σας.

Σας ευχαριστούμε», αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα