Ολυμπιακός: Αποστολή από τον Μεντιλίμπαρ για τον Αρη χωρίς Ρέτσο, Μασούρα και μικρούς 

Ολυμπιακός: Αποστολή από τον Μεντιλίμπαρ για τον Αρη χωρίς Ρέτσο, Μασούρα και μικρούς 

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε γνωστά τα πρόσωπα της επιλογής του στον Ολυμπιακό για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Ποιους δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε τους παίκτες του για το Αρης - Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου. Στις επιλογές του δεν υπάρχουν οι Ρέτσος και Μασούρας που έτσι και αλλιώς δεν θα έπαιζαν βασικοί και επίσης εκτός είναι και οι πιτσιρικάδες. Δείτε πιο κάτω την αποστολή των Πειραιωτών.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (21/9, 20:00) εκτός έδρας τον Άρη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (20/9), η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής:

Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μαρτίνς, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν και Γιάρεμτσουκ.

#ARISOLY: Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/vCosfZXlFj

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα