Μαρσιάλ: Η αγκαλιά με τον Λαμέλα, τα εργομετρικά και το «ready» στον Ηλιόπουλο (vid)

Μαρσιάλ: Η αγκαλιά με τον Λαμέλα, τα εργομετρικά και το «ready» στον Ηλιόπουλο (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
lamela-martial-iliopoulos

bet365

Η ΑΕΚ ανέβασε video στο TikTok από τις πρώτες κιτρινόμαυρες στιγμές του Άντονι Μαρσιάλ, μεταξύ των οποίων η αγκαλιά του Γάλλου με τον Έρικ Λαμέλα και το «ready» στον Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έβαλε την υπογραφή του σε πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο, παρουσιάστηκε από την Ένωση με εντυπωσιακό video και πλέον θα πιάσει δουλειά ώστε να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα το συντομότερο δυνατό.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε video στο TikTok από τις πρώτες στιγμές του 28χρονου επιθετικού ως ποδοσφαιριστή της Ένωσης, με στιγμές από τα εργομετρικά και τα γυρίσματα της παρουσίασης του. Ξεχωρίζουν η αγκαλιά του με τον πρώην συμπαίκτη του στη Σεβίλλη, Έρικ Λαμέλα και το και το «ready» που είπε στον Μάριο Ηλιόπουλο μέσα από το αγωνιστικό αμάξι του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου.

@aekfc Anthony is black and yellow 🟡⚫️ #aekfc #aekfcaeason2024_2025 #summertransfers #Martial_26 #fy #fyp ♬ Trap music(814196) - Pavel

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα