Ελ Καμπί: Το «καυτό» 2024, σκοράρει ή δημιουργεί ένα γκολ κάθε 84’ (vids)

Ελ Καμπί: Το «καυτό» 2024, σκοράρει ή δημιουργεί ένα γκολ κάθε 84’ (vids)

Γιώργος Ντυμένος
el_kabi_intime.jpg

bet365

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί… άνοιξε ήδη λογαριασμό για την τρέχουσα σεζόν και ημερολογιακά στο τρέχον έτος μετρά 23 γκολ και τέσσερις ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Με τον Αγιούμπ Ελ Καμπί «ηγέτη» της γραμμής κρούσης του θα παίξει αύριο (21/9) ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Αρη, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Μαροκινός στράικερ άνοιξε πρόσφατα λογαριασμό και για την τρέχουσα περίοδο όπου το κοντέρ του ήδη «γράφει» δύο προσωπικά τέρματα plus μία τελική πάσα και πλέον το 2024 ως ημερολογιακό έτος λογίζεται και δικαίως ως ένας εκ των κορυφαίων «μπομπέρ» στην Ευρώπη και όχι μόνο, αναφορικά πάντα σε top συλλογικό επίπεδο.

Τον χρόνο που «τρέχουμε»… πυροβολεί συνεχώς και ναι μεν στην μπάλα αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, στο κομμάτι που τον αφορά προβάλουν εκκωφαντικοί και αναφέρουν πως μετρά 23 γκολ και τέσσερις ασίστ, κάτι που σημαίνει πως εφόσον αθροίσουμε τις επιδόσεις του από την Πρωτοχρονιά και έπειτα σημειώνει ή δημιουργεί ένα «ερυθρόλευκο» γκολ κάθε 84’ και κάτι δευτερόλεπτα που παίζει, δηλαδή σε λιγότερο από ένα «γεμάτο» ματς.

Πρόκειται για αριθμό που σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητος, αφού και η «δεξαμενή» των εμφανίσεών του είναι αρκετά μεγάλη και στην προκειμένη περίπτωση το δείγμα δεν έγκεινται μόνο σε ένα Α διάστημα όπου και παρουσιάστηκε σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά σε σύνολο μηνών.

Συνολικά έχει παίξει σε 29 αγώνες των Πειραιωτών σε Stoiximan Super League και Conference League («έχασε» ορισμένους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο λόγω της συμμετοχής του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής) και μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίο «κανόνι» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης όπου μεταξύ άλλων σκόραρε στον τελικό με τη Φιορεντίνα και χάρισε στο club το βαρύτιμο ευρωπαϊκό τρόπαιο, πρώτο σε συλλογικό επίπεδο για τη χώρα μας.

Αυτόματα εάν κάνουμε τη σχετική διαίρεση με τα 2.277’ που αγωνίστηκε – μαζί με τις καθυστερήσεις – σε αυτές τις αναμετρήσεις θα δούμε πως το σχετικό αποτέλεσμα είναι 84’ και 3/10 του λεπτού, δηλαδή «χοντρικά» 18 δευτερόλεπτα (2.277'/23+4).

Συν τοις άλλοις «χρειάζεται» λίγες τελικές για να κουνήσει πλεκτό (κατά μέσο όρο λιγότερες από τρεις) και με γνώμονα πως ήδη το… τεφτέρι του άρχισε να «γράφει» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ο ίδιος πανηγύρισε χαρακτηριστικά στο «Αθανάσιος Διάκος», δείχνει εκ νέου «καυτός».

Εφόσον δε συνεχίσει να διατηρεί ανάλογη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και με το σκεπτικό πως ο Ολυμπιακός θα δώσει ως το τέλος του 2024 ακόμη 20 ή 21 επίσημα παιχνίδια – συμπεριλαμβανομένου και του αυριανού της Θεσσαλονίκης –ο Ελ Καμπί ενδέχεται να «κλείσει» το έτος με μίνιμουμ 40 προσωπικά γκολ στους Πειραιώτες, εντός και εκτός συνόρων, ξέχωρα από τις ασίστ που θα μοιράσει στους συμπαίκτες του.

j;k;

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα