Βόλος: Μέσα Σούντγκρεν και Τσοκάνης για ΠΑΟΚ

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Τσοκάνης του Βόλου

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και ο Τάσος Τσοκάνης μπήκαν στην αποστολή του Βόλου για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Εκτός Ντε Καμπς και Ασλανίδης.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (21/9, 17:00). Στη διάθεση του Χοακίν Γκόμεθ επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Τσοκάνης, ενώ πρώτη φορά στην αποστολή μπήκε ο Σουηδός δεξιός μπακ, Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Από εκεί και πέρα εκτός έμειναν ο Κυριάκος Ασλανίδης και ο Γιούρι Ντε Καμπς, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τσοκάνης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα