ΠΑΟΚ: Χωρίς Αντρίγια Ζίβκοβιτς η αποστολή για Βόλο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αντρίγια Ζίβκοβιτς η αποστολή για Βόλο

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ

bet365

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και προληπτικά δεν ταξίδεψε στον Βόλο με την αποστολή του ΠΑΟΚ. Εκτός και οι Μπράντον Τόμας, Αντώνη Τσιφτσής.

Με το παιχνίδι κόντρα στη Γαλατασαράι να ακολουθεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα ήθελε να διακινδυνεύσει πιθανή απουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς γι’ αυτό και τον άφησε εκτός αποστολής από τον αγώνα με το Βόλο.

Νοκ άουτ για το αυριανό παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό» είναι και οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στο Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή, που συνέχισαν με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο , Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ , Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα