Σαβέριο: «Να διεκδικήσουμε την κάθε μπάλα»

Σαβέριο: «Να διεκδικήσουμε την κάθε μπάλα»

Newsroom
Ο Σαβέριο

bet365

Ο Κίκε Σαβέριο στάθηκε στη νοοτροπία που θα πρέπει να έχει ο Άρης στον αγώνα (21/9, 20:00) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά και στην αγωνιστική σταθερότητα που λείπει από τους «κίτρινους».

Ο 24χρονος επιθετικός είναι εξαιρετικά πιθανό να αποτελέσει μία από τις βασικές επιλογές του Άκη Μάντζιου στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό και με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports παραδέχθηκε αρχικά ότι… «η ήττα από την ΟΦΗ ήταν ένα σκληρό χτύπημα για μας», αναφέρθηκε στο πώς θα πρέπει ο Άρης να αντιμετωπίσει το αυριανό παιχνίδι. «Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι ότι πρέπει να διεκδικούμε κάθε μπάλα. Πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση επί ενενήντα λεπτά. Να παίξουμε με πάθος, χωρίς φόβο… Στα ντέρμπι πρέπει να βγαίνεις στο γήπεδο για να τα κερδίζεις! Αυτός είναι ο μόνος σωστός τρόπος να εμφανίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια».

Ο Κίκε Σαβέριο χαρακτήρισε ποιοτικές και τις δύο ομάδες λέγοντας ότι… «και οι δύο ομάδες θέλουμε να έχουμε την μπάλα και να δημιουργούμε ευκαιρίες, γιατί ζητάμε τη νίκη» και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στο έξτρα κίνητρο που δίνει η παρουσία φιλάθλων καθώς θα είναι η πρώτη φορά που οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους. «Είναι έξτρα κίνητρο για εμάς! Έχουμε το προνόμιο να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και μάλιστα πρώτη φορά εντός έδρας στη σεζόν κι αυτό, πράγματι, είναι έξτρα κίνητρο για εμάς. Θέλουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας όλες τις στιγμές και ειδικότερα όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Εκεί θέλουμε να μας δώσουν ώθηση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα