ΑΕΚ: Από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αρχίζει η δυνατότητα μεταβίβασης των διαρκείας

Δημήτρης Βέργος
Η OPAP Arena

bet365

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι κάτοχοι των διαρκείας της ΑΕΚ θα έχουν δικαίωμα να τα μεταβιβάσουν αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τους κατόχους διαρκείας της ομάδας πως σύντομα θα μπορούν να μεταβιβάζουν το εισιτήριο τους σε κάποιον άλλο φίλαθλο και αυτό αναμένεται να ξεκινήσει από το επόμενο κιόλας εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι φίλοι της Ένωσης που έχουν κάρτα διαρκείας θα μπορούν να την παραχωρούν σε άλλο πρόσωπο από το ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (29/9, 21:00).

Πρόκειται δεδομένα για μια πολύ σημαντική εξέλιξη που θα διευκολύνει φίλους της ΑΕΚ να βρεθούν στο γήπεδο όταν τους δίνεται η ευκαιρία μέσω κατόχου διαρκείας που δεν μπορεί να παραστεί και θα βοηθήσει την ομάδα τους Ματίας Αλμέιδα να έχει όσους περισσότερους οπαδούς της γίνεται στο πλευρό της σε κάθε παχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα