ΑΕΚ: Ο Κούστας... υποκλίθηκε στο «πρότυπο» Γαλανόπουλο

ΑΕΚ: Ο Κούστας... υποκλίθηκε στο «πρότυπο» Γαλανόπουλο

Βασίλης Μπαλατσός
Γαλανό

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Β', Νίκος Κούστας, με ανάρτηση του στο Instagram αποθέωσε τον Κώστα Γαλανόπουλο που αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της Superleague 2 με τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης.

Μετά από 58 ημέρες ο Κώστας Γαλανόπουλος έπαιξε ξανά σε επίσημο παιχνίδι. Ο διεθνής Έλληνας χαφ που ήταν και στις πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε για 76 λεπτά στο «διπλό» της ΑΕΚ Β' επί της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, Νίκος Κούστας, με story του στο Instagram αποθέωσε τον 26χρονο μέσο για αυτή του την επιλογή, γράφοντας: «Το καλύτερο πρότυπο».

κουστας

Ο Γαλανόπουλος είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 24 Ιουλίου, όταν και έπαιξε για περίπου 26 λεπτά ως αλλαγή στην εντός έδρας νίκη με 4-3 επί της Ίντερ Nτ' Εσκάλδες στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον 2o γύρο του Conference League. Έκτοτε ο Έλληνας χαφ ήταν στον πάγκο στα δυο ματς με τη Νόα, ενώ έμεινε εκτός αποστολής και στα τέσσερα ματς της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα στη Stoiximan Superleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα