Καραχάλιος: «Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη, πάμε στη Λιβαδειά για να κερδίσουμε» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
κΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

bet365

Ο Ζήσης Καραχάλιος μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για το ερχόμενο παιχνίδι στην έδρα του Λεβαδειακού και στάθηκε στην ψυχολογία της ομάδας.

Ο ΟΦΗ με τη μεγάλη του νίκη επί του Άρη με 3-2 «ζευγάρωσε» τα τρίποντα στο τρέχον πρωτάθλημα και παρέμεινε στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, έχοντας επτά βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Οι Κρητικοί έχουν μπροστά τους την αναμέτρηση στην έδρα του Λεβαδειακού (22/9, 16:30) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και έχουν ως στόχο το τρίτο τους διαδοχικό τρίποντο.

Ο μέσος της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα, Ζήσης Καραχάλιος, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV και αναφέρθηκε στην ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας του.

«Η νίκη με τον Άρη μας έδωσε τεράστια ώθηση, είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα πάμε στη Λιβαδειά για να κερδίσουμε. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και η Λιβαδειά χρειάζεται τους βαθμούς, ειδικά στην έδρα της. Θα υπάρχουν πολλές μονομαχίες και ελπίζω να βγούμε νικητές. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το ματς. Όταν ευκαιρία να κερδίσουμε και να πάμε ακόμα πιο ψηλά», ανέφερε ο Καραχάλιος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα