ΑΕΚ: Η πρώτη μέρα του Μαρσιάλ στα Σπάτα με φατούρο και ειδικό πρόγραμμα (vid)

ΑΕΚ: Η πρώτη μέρα του Μαρσιάλ στα Σπάτα με φατούρο και ειδικό πρόγραμμα (vid)

Δημήτρης Βέργος
Ο Αντονι Μαρσιάλ της ΑΕΚ

bet365

Την Παρασκευή ο Άντονι Μαρσιάλ πήγε για πρώτη φορά στα Σπάτα, γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του που τον υποδέχτηκαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και ξεκίνησε το ειδικό πρόγραμμά του.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την Πέμπτη τη μεταγραφική βόμβα με τον Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ως το 2027 και στη συνέχεια ανακοινώθηκε στην OPAP Arena, παρουσία του ιδιοκτήτη της Ένωσης, Μάριου Ηλιόπουλου.

Μάλιστα στο πλαίσιο της παρουσίασης και του βίντεο που δημιουργήθηκε, ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός μπήκε στη θέση του συνοδηγού στο αγωνιστικό αυτοκίνητο του αφεντικού των κιτρινόμαυρων στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.

@aekfc Anthony’s firts momemts 🤜🤛 #aekfc #aekfcseason2024_2025 #Martial_26 #fy #fyp ♬ Beat Way Up - Type Beats Trap

Την Παρασκευή το πρωί ο Μαρσιάλ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, όπου είχε και την πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι, όπως συνηθίζεται, τον υποδέχθηκαν με φατούρο στο γυμναστήριο!

Στη συνέχεια ο Γάλλος σταρ αφού πέρασε από κάποιες μετρήσεις, ξεκίνησε το ειδικό του πρόγραμμα, καθώς ακόμα δεν είναι στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας ώστε να παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ βγήκε και στο γήπεδο κάνοντας ατομικό εκεί.

Ο Μαρσιάλ στα Σπάτα

Ο Μαρσιάλ στα Σπάτα

Ο Μαρσιάλ στα Σπάτα

Ο Μαρσιάλ στα Σπάτα

Ο Μαρσιάλ στα Σπάτα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα