Παναθηναϊκός: Αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό χωρίς Μαξ και Σπόραρ

Ο Παναθηναϊκός

bet365

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ (22/9, 18:00).

Ως προς το πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός άρχισε με με προθέρμανση και στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής. Εκτός των... σχεδίων του προπονητή είναι ο Μαξ και ο Σπόραρ ενώ στα πλάνα του δεν είναι ούτε ο Μάγκνουσον ούτε και ο Πάλμερ - Μπράουν. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ.

Pao.gr

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του Παναθηναϊκού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα