ΓεροΓιοβάισα: Τα δυο άκρα Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ και ο...100αρης Χάαλαντ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο Παναθηναϊκός παλεύει για την υπέρβαση στο θέμα του προπονητή
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ακροβατούν στις δυο άκρες του σχοινιού στο ξεκίνημα της σεζόν και ο ΓεροΓιοβάισα θα εμπιστευτεί τη φόρμα τους για να υπολογίσει... γκολ. Ντερμπάρα στην Αγγλία με ψήφο στον Χάαλαντ.

Το Champions League μας δικαίωσε κατά το ήμισυ την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς Αταλάντα και Άρσεναλ μας έκαναν τη χάρη, αλλά ο Λεβαντόφσκι τελικά έμεινε άσφαιρος απέναντι στη Μονακό στην πρεμιέρα της Μπαρτσελόνα στη League Phase.

Σήμερα λέω να επιστρέψουμε στα του οίκου μας και στην αγαπημένη μας SuperLeague, με δυο ματς να βρίσκονται στο επίκεντρο. Αρχίζουμε με το ματς των 18:00 όταν ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Πανσερραϊκό. Οι πράσινοι έχουν συγκεντρώσει μόλις μια νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος και έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα σφικτοί μπροστά...

Με δεδομένο πως σταδιακά το τριφύλλι θα μπει και σε ένα ρυθμό ανάλογο των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων προβλέπω πως θα κάνει συντήρηση δυνάμεων, με ένα χαμηλό τέμπο να διαπνέει τον αγώνα. Το Under 2,5 γκολ πληρώνει στο 2.30 και θα το επιλέξω για το ματς του ΟΑΚΑ.

Τρεις ώρες αργότερα αργότερα η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Athens Kallithea και για να μην πολυλογώ θα προτείνω το... άκρως αντίθετο. Η Ένωση μετράει τα περισσότερα γκολ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (μετά τον ΠΑΟΚ αλλά με ματς λιγότερο) και η επιλογή του Over 1,5 γκολ από ημίχρονο με 2.35 απόδοση είναι πολύ καλή για να την παραβλέψω.

Και για να ξεφύγω λίγο από τα ελληνικά σύνορα ας πούμε δυο λόγια και για το μεγάλο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Δύσκολο να «ψυχολογήσεις» αυτό το ματς, καθώς από τη μια την προηγούμενη σεζόν είδαμε δυο ομάδες που έπαιξαν με στρατηγική, αλλά ένα γκολ μπορεί να αλλάξει τελείως τη ρότα.

Πιστεύω πως η Σίτι θα σκοράρει στην έδρα της και μάλιστα με το... φονικό όπλο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος με γκολ φτάνει τα 100 γκολ με τη φανέλα της. Η επιλογή να σκοράρει στον αγώνα πληρώνει στο 2.00 απόδοση και θα του δώσω την ψήφο μου για να βάλει την υπογραφή του στο ντέρμπι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα