Γκόμεθ: «Έχω εκνευρισμό, γιατί δεν πήραμε αυτό που έπρεπε»

Βασίλης Μπαλατσός
Γκομεθ

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του Βόλου, Χοακίν Γκόμεθ, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Μετά από πέντε αγωνιστικές της Stoiximan Superleague ο Βόλος παρέμεινε στους τρεις βαθμούς, καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό με 4-1, φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές ήττες. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής των Θεσσαλών, Χοακίν Γκόμεθ, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και εξέφρασε τον εκνευρισμό του για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς σύμφωνα με τον Ισπανό δεν άξιζε αυτό στην ομάδα του.

«Δεν κάναμε εύκολα τα πράγματα για εμάς, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και αν δεν κάνεις τα πράγματα σωστά θα έχεις πρόβλημα. Έχω εκνευρισμό, γιατί δεν πήραμε αυτό που έπρεπε. Πρέπει να προχωρήσουμε, να πάρουμε σιγά σιγά τους βαθμούς που θέλουμε απέναντι σε ομάδες που είναι πιο εύκολες», ανέφερε ο Γκόμεθ, ο οποίος σε ερώτηση αν το ματς με την Athens Kallithea είναι τελικός είπε: «Είναι μέρος του παιχνιδιού το αν θα μείνεις. Πρέπει να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες, για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα