Τα πέντε γκολ, τα δύο πέναλτι, τα ισάριθμα δοκάρια και η μία κόκκινη στο Βόλος-ΠΑΟΚ 1-4 (vid)

Newsroom
paok_eurokinisi.jpg

bet365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, χάρις σε γκολ των Σβαμπ, Μουργκ, Τάισον και Τσάλοφ.

Με νίκη συνέχισε ο ΠΑΟΚ την πορεία του στη φετινή Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε 4-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν εκείνοι που βρέθηκαν πρώτοι πιο κοντά στο γκολ όταν στις αρχές της αναμέτρησης απώλεσαν ορισμένες ευκαιρίες και μεταξύ άλλων πέναλτι του Αλτμαν στο 3’, το οποίο απέκρουσε ο Κοτάρσκι.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 24’ όταν ο Σβαμπ ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και λίγο αργότερα (34’) ο Βόλος έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Φεράρι.

Οι Θεσσαλονικείς διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 54’ με τον Μουργκ και ναι μεν οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 57’ με τον Μεντιέτα, οι πρωταθλητές Ελλάδος βρήκαν στη συνέχεια δίχτυα με τους Τάισον και Τσάλοφ, στο 60’ και 89’ αντίστοιχα. Μάλιστα το τέρμα του Ρώσου φορ ήταν με πλάτη και προβολή του σε βολέ του πορτιέρε Κόβατς.

Εκτός των άλλων οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια, με τον Μουργκ (49’) και τον Καμαρά (85’).


@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα