Καλογερόπουλος: «Αδικηθήκαμε από την διαιτησία, αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς»

Newsroom
Ο Καλογερόπουλος

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός του Βόλου, Αλέξης Καλογερόπουλος έκανε λόγο για αδικία από την διαιτησία του Τσαγκαράκη ενώ επισήμανε πως αν έμπαινε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βόλος δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 4-1 από τους Θεσσαλινικείς, Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξης Καλογερόπουλος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Αν βάζαμε το πέναλτι, θα ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν έγινε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές μπαίνει και κάποιες όχι. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, στη συνέχεια όμως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και γι' αυτό χάσαμε.

Πραγματικά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Πρέπει να κυνηγήσουμε τους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια, για να μην συνεχίσουμε να είμαστε σε αυτή την δύσκολη θέση.

Ο προπονητής μας προσπαθεί να μας δείξει κάποια πράγματα στην προπόνηση, έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε με τριάδα στην άμυνα, αλλά και με τετράδα.

Τα λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο, αν και σήμερα αδικηθήκαμε και από τον διαιτητή. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει περισσότερες από μια κίτρινη κάρτα, γιατί έπαιξε πολύ σκληρά, ειδικά με κάτι αγκωνιές, αλλά πρέπει και οφείλουμε να προχωρήσουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα