Μεντιλίμπαρ: «Χαρίσαμε το πρώτο ημίχρονο και δεν ήμασταν επιθετικοί στις μονομαχίες»

Μεντιλίμπαρ: «Χαρίσαμε το πρώτο ημίχρονο και δεν ήμασταν επιθετικοί στις μονομαχίες»

Newsroom
Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο με τον οποίον αγωνίστηκαν οι παίκτες του καθώς είπε ότι περίμενε να ήταν πιο επιθετικοί στις αντιδράσεις τους.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε αρχικά αν έφταιξε το γρήγορο γκολ του Άρη. «Δεν ξέρω αν φταίει το γρήγορο γκολ ή ο τρόπος που μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο το οποίο ουσιαστικά το χαρίσαμε στον Άρη. Ο Άρης ήταν πιο γρήγορος, πιο επιθετικός, διεκδικούσε περισσότερο την μπάλα και κέρδισε όλες τις μονομαχίες σε αντίθεση με μας. Δεν ήμασταν επιθετικοί και γενικώς δεν διεκδικήσαμε τόσο όσο θα έπρεπε. Ουσιαστικά ξοδέψαμε όλο το πρώτο ημίχρονο», είπε και ρωτήθηκε για την επιθετική έκφραση της ομάδας του με τα διαδοχικά γεμίσματα.

«Αυτό είπα νωρίτερα ότι δεν βγήκαμε επιθετικά στο παιχνίδι και δεν κερδίσαμε μονομαχίες. Αν είχαμε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια μας, θα το κάναμε. Ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλα τα μέρη του γηπέδου και διεκδικούσε την κάθε μπάλα. Αντιθέτως εμείς δεν δημιουργήσαμε κινδύνους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα