Ολυμπιακός: Τα παράπονα μέσω του Καραπαπά προς τον Ιταλό Παϊρέτο, ο ρέφερι είπε πώς θα ξαναδεί τις φάσεις

Ο Καραπαπάς

bet365

Μετά το τέλος του αγώνα Αρης - Ολυμπιακός (2-1) ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, βρέθηκε μαζί με εκπρόσωπο του Άρη με τους διαιτητές για να συζητήσουν για τις φάσεις που απασχόλησαν το ματς.

Ο Κώστας Καραπαπάς ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στάθηκε στα παράπονα των Πειραιωτών για τη διαιτησία μιλώντας με τους ρέφερι του αγώνα με τον Αρη. Κυρίως στη φάση που δόθηκε φάουλ πάνω στον Ντόι και μετά προήλθε μετά το 2ο γκολ του Αρη και ενώ γενικά στον πειραϊκό σύλλογο ήταν δυσαρεστημένοι και από την κατακύρωση του τέρματος του Μορόν (στο 2-0) θεωρώντας πώς ο έμπειρος στράικερ ήταν οφσάιντ και μπήκαν λάθος οι γραμμές. Όλα αυτά βέβαια τα εξέφρασαν και στην ώρα του αγώνα και μετά.

Ο Ιταλός ρέφερι Παϊρέτο φέρεται να ανέφερε προς τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων πώς είναι πιθανό να έγινε λάθος στη φάση αυτή του Ντόι (και να δέχθηκε πώς δεν ήταν παρατεταμένο το χέρι του) και επίσης είπε από μέρους του πώς θα ξαναδεί τις φάσεις της αναμέτρησης. Στον Ολυμπιακό στέκονταν και στον διαιτητή και την απόδοσή του αλλά και στο VAR καθώς και στο γεγονός πώς στο α' μέρος έπρεπε να κρατήσει 6 λεπτά και κράτησε 4 και πώς στο 2ο μέρος επίσης έπρεπε να κρατήσει παραπάνω χρόνο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα