Μακελελέ: «Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να περάσω πράγματα στους παίκτες μου»

Βασίλης Μπαλατσός
Μακελελε

bet365

Οι δηλώσεις του Κλοντ Μακελελέ στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό, στο ντεμπούτο του στον κιτρινομπλέ πάγκο.

Με ισοπαλία ξεκίνησε την καριέρα του στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα AKTOR ο Κλοντ Μακελελέ. Οι Αρκάδες παρόλο που αγωνίστηκαν για πάνω από 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου κατάφεραν να φύγουν από το Αγρίνιο με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναιτωλικό. Στις δηλώσεις του μετά το ντεμπούτο του ο Γάλλος θρύλος τόνισε πως θέλει χρόνο για να περάσει πράγματα στους νέους του ποδοσφαιριστές.

Οι δηλώσεις του Γάλλου τεχνικού:

Για το ματς: «Το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν έχασαν οι παίκτες. Ήταν δύσκολο να προετοιμάσουμε το παιχνίδι σε τέσσερις μέρες. Βλέπω θετικά στοιχεία, χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να περάσω πράγματα σε αυτούς».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Αστέρα AKTOR: «Είμαι χαρούμενος, είναι ένα οργανωμένο κλαμπ, μίλησα με τους ιδιοκτήτες και είμαι. Θέλω να προσαρμοστώ. Είμαστε στο ξεκίνημα, χρειάζεται υπομονή. Δεν θέλουμε μακρινές μεταβιβάζεις, να αλλάζουμε την μπάλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα