Πετράκης: «Μας αδικεί η ισοπαλία με τον Αστέρα»

Βασίλης Μπαλατσός
Πετράκης

bet365

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ισοπαλία του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο.

Τους πέντε βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έφτασε ο Παναιτωλικός, καθώς μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού και το «Χ» με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο. Ο προπονητής των Καναρινιών, Γιάννης Πετράκης, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ύστερα από το ματς και τόνισε πως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του.

«Αν εξαιρέσουμε τις αρχές του πρώτου ημιχρόνου που δεν μπήκαμε με την ετοιμότητα που έπρεπε, παίξαμε πολύ καλά. Ήμασταν δημιουργικοί, κάναμε ευκαιρίες, και εναντίον 11 και με το αριθμητικό πλεονέκτημα. Δεν κινδυνέψαμε αρκετά. Μπράβο στα παιδιά για την εικόνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού μας αδικεί βάση εικόνας.

Πιστεύω ότι υπάρχει η ισορροπία και αυτό που δικαιούμασταν θα το πάρουμε στη συνέχεια. Να βάλουμε τα δυνατά μας για τα δύσκολα και σπουδαία ματς με τον ΟΦΗ. Χρειάζεται δουλειά, βελτίωση και συνέπεια», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα