Βέλεθ: «Προτιμώ να παίζω κεντρικός αμυντικός... γιατί τρέχω λιγότερο»

Βέλεθ: «Προτιμώ να παίζω κεντρικός αμυντικός... γιατί τρέχω λιγότερο»

Newsroom
Ο Βέλεθ

bet365

Ο Φραν Βέλεθ αναφέρθηκε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του φετινού Άρη αλλά και στην ανάγκη απόδειξης αυτών στα παιχνίδια.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έκρινε ότι η ένταση που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι της έκανε τη διαφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μιλώντας στα κανάλια Novasports είπε ότι… «μπήκαμε με δύναμη και τους πιέσαμε στα αδύναμα σημεία τους. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή με τις αντεπιθέσεις μας, θα έρθει η στιγμή μας. Ξέραμε επίσης ότι σε αυτό το κομμάτι του transition, είχαν τις αδυναμίες τους. Είναι αλήθεια ότι κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να κοιτάμε πως να βελτιωθούμε. Στο πρώτο ημίχρονο έκαναν ένα σουτ στην εστία. Φτάσαμε στην ανάπαυλα δίχως να δεχθούμε γκολ», είπε και συμπλήρωσε.

«Πιστεύουμε ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών. Θα πρέπει να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο πηγαίνοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι με σκοπό τους βαθμούς και τη βελτίωση της εικόνας». Ρωτήθηκε για τη θέση που προτιμά να παίζει. «Μου αρέσει περισσότερο ως κεντρικός αμυντικός γιατί… δεν τρέχω τόσο πολύ», απάντησε και αναφέρθηκε στην απόδοση του Μανού Γκαρθία. «Όλοι γνωρίζουμε τη ποιότητα του Μάνου. Χρειαζόμαστε να θυσιαζόμαστε μέσα στο γήπεδο. Σήμερα, μέσα στο γήπεδο έδειξε τη θυσία για την ομάδα. Το άξιζε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα