Λεβαδειακός - ΟΦΗ 1-1: Ο Λαμπρόπουλος... μίλησε τελευταίος!

bet365

Στο 95' με κεφαλιά ο Λαμπρόπουλος έσωσε τον βαθμό για τον ΟΦΗ (1-1), αφού η γκολάρα του Γκιγιέρμο Μπάλτσι δεν ήταν αρκετή για να δώσει στον Λεβαδειακό την πρώτη νίκη της σεζόν.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έσωσε ένα... χαμένο βαθμό για τον ΟΦΗ! Οι Κρητικοί ήταν ακίνδυνοι σε όλο το παιχνίδι κόντρα στο Λεβαδειακό, οι Βοιωτοί ήταν «αγκαλιά» με την πρώτη τους νίκη μετά την επιστροφή τους στη Stoiximan Superleague, όμως ο αρχηγός της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα με γκολ στο 90+5' ισοφάρισε σε 1-1 και χάρισε στην ομάδα του τον πόντο της ισοπαλίας. Στους οκτώ βαθμούς οι φιλοξενούμενοι, στους τρεις οι γηπεδούχοι.

Έτσι ξεκίνησαν

Αμφότερες οι ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο σε σχηματισμό 4-2-3-1. Για το Λεβαδειακό ο Γκαραβέλης ήταν στην εστία, με τους Βήχο, Λιάγκα, Παπαδόπουλο και Τσάπρα στην άμυνα. Μεχία - Τσοκάι στα χαφ και Πεντρόζο, Μπάλτσι, Ζίνι μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Ρόμο.

Για τον ΟΦΗ ο Χριστογεώργος ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Γκονθάλεθ, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλο και Χατζηθεοδωρίδη μπροστά του. Μπάκιτς - Μπαΐνοβιτς δίδυμο στη μεσαία γραμμή, Νους - Σενγκέλια στα άκρα και Φούντας πίσω από τον Γιουνγκ.

Αργό πρώτο μέρος, πιο κοντά στο γκολ ο Λεβαδειακός

Το πρώτο ημίχρονο είχε ιδιαίτερα χαμηλό ρυθμό, πολλές διακοπές για φάουλ και ελάχιστες φάσεις. Από τις δυο ομάδες ελαφρώς πιο απειλητικός ήταν ο Λεβαδειακός που είχε δυο καλές στιγμές, ενώ ο ΟΦΗ απείλησε μόνο μια φορά.

Στο 13' έπειτα από σέντρα του Τσάπρα ο αμαρκάριστος Ρόμο έπιασε το βολέ και αστόχησε. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 23', ο Χριστογέωργος έβγαλε με δυσκολία το μακρινό σουτ του Τσάπρα, στην επαναφορά ο Μπάλτσι έκανε την προβολή αλλά έστειλε την μπάλα στα χέρια των Κρητικών.

Στο 28' η μπάλα έφτασε στον προωθημένο Λαμπρόπουλο, ο οποίος έπιασε σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή του Γκαραβέλη, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Μπάκιτς, ο οποίος ντρίμπλαρε, πλάσαρε και σημάδεψε σώματα.

«Ζωγραφιά» ο Μπάλτσι, από μηχανής Θεός ο Λαμπρόπουλος

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και χρειάστηκε 30 δευτερόλεπτα για να προηγηθεί. Ο Μπάλτσι πήγε στο ένας με έναν με τον Χατζηθεοδωρίδη, βρήκε χώρο και με άψογο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Χριστογέωργου για το 1-0. Ο Αργεντινός επιτελικός χαφ είναι μέσα και στα τρία γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα, καθώς στο 2-2 των Σερρών είχε γκολ και ασίστ.

Το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος «σόκαρε» τους Κρητικούς, με τους Βοιωτούς να βρίσκουν την ευκαιρία να τους πιέσουν για να βρουν δεύτερο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία. Από εκεί και πέρα ο Λεβαδειακός κατάφερε να «μπλοκάρει» τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως βρήκαν την ισοφάριση στη μοναδική τους τελική στο β' ημίχρονο!

Στο 90+5' ο Σενγκέλια έβγαλε τη σέντρα και ο Λαμπρόπουλος με άψογη γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, διασώζοντας ένα βαθμό που σε εκείνο το χρονικό σημείο έμοιαζε ανέλπιστος. Ο αρχηγός του ΟΦΗ βρήκε δίχτυα για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, μετά το γκολ που έβαλε κόντρα στον Άρη, ενώ ο Σενγκέλια σε τρεις εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα έχει ισάριθμες ασίστ.

MVP: Ο ήρωας της ημέρας για τον ΟΦΗ. O Βασίλης Λαμπρόπουλος εκτός από το σταθερό παιχνίδι που έκανε στα καθήκοντα του πέτυχε το γκολ που έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του και μάλιστα στη μοναδική τελική προσπάθεια των Κρητικών στο δεύτερο μέρος.

Στο ύψος του: Ο Μπάλτσι είναι ο... παραλίγο ήρωας. Σε ένα ματς που ήταν «βαλτωμένο» και χωρίς φάσεις ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα και μάλιστα με τρομερό γκολ.

Αδύναμος κρίκος: Ο ΟΦΗ είχε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία και εκ των μεσοεπιθετικών αυτός που πήρε τον πιο χαμηλό βαθμό είναι ο Νους. Σε 62 λεπτά έχασε 13 φορές την κατοχή, 1/4 ντρίμπλες και κέρδισε μόνο δυο από τις δέκα μονομαχίες που έδωσε.

Γκάφα: Η φάση του γκολ προήλθε από λάθος του Γιαννιώτα, ο οποίος έχασε εύκολα την μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στους Κρητικούς να απειλήσουν στο 90+5'.

Στραγάλι: Οι Βοιωτοί διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Κατσικογιάννη για φάουλ στον Γιαννιώτα, όμως όπως φάνηκε από τα πλάνα της τηλεοπτικής μετάδοσης δεν έγινε κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα ο ρεφ δεν κλήθηκε να πάρει απόφαση σε κάποια δύσκολη φάση.

Το ταμείο του Gazzetta: Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική ο Λεβαδειακός μπορεί να αισθάνεται πως αδίκησε τον εαυτό του με το βαθμό της ισοπαλίας. Στις Σέρρες γύρισε από 2-0 και έχασε τρομερή ευκαιρία στο φινάλε για την ανατροπή, ενώ με τον ΟΦΗ ισοφαρίστηκε στο 90+5' στη μοναδική τελική των Κρητικών. Από πλευράς της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα είναι πολύ θετικό πως δεν έχασε σε μια τόσο κακή ημέρα.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Βήχος, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Τσάπρας, Μεχία (82' Κωστή), Τσοκάι (46' Πλέγας), Πεντρόζο (87' Εραμούσπε), Μπάλτσι, Ζίνι (64' Γιαννιώτας), Ρόμο (87' Όζμπολτ)

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ (78' Μαρινάκης), Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (54' Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (78' Καραχάλιος), Φούντας (78' ΡΙέρα), Νους (61' Σαλσέδο), Σενγκέλια, Γιουνγκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα