Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός: Ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι του Γκουγκεσασβίλι στον Βαγιαννίδη, αλλά το ανακάλεσε μετά από εξέταση στο VAR (vid)

Newsroom
Βαγιαννιδης

bet365

Στο φινάλε του πρώτου μέρους της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό ο διαιτητής Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι για χτύπημα του Γκουγκεσασβίλι στον Βαγιαννίδη, όμως μετά από εξέταση στο VAR ανακάλεσε την απόφαση του.

Με διαμαρτυρίες από πλευράς Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στο 45+4' ο Ουναΐ σούταρε, η μπάλα κόντραρε, ο Βαγιαννίδης πήγε στη διεκδίκηση της μπάλας, έκανε το άλμα, ο τερματοφύλακας Γκουγκεσασβίλι βγήκε να διώξει με τις γροθιέες και ο διαιτητής Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι για χτύπημα του Γεωργιανού κίπερ στο κεφάλι του διεθνή Έλληνα δεξιού μπακ.

Ο VAR Ζαμπαλάς κάλεσε τον Αθηναίο ρέφερι να κάνει on-field review, με τον Ευαγγέλου τελικά να ανακαλεί την απόφαση του. Λίγο αργότερο το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες με σκορ 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα