Δέλλας: «Κρατάω το πάθος και την προσπάθεια μέχρι το τέλος»

Βασίλης Μπαλατσός
Dellas

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ, Τραϊανού Δέλλα, στην κάμερα της NOVA μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Ο ΟΦΗ ήταν κατώτερος των προσδοκιών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, όμως με γκολ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο 90+5', στη μοναδική τελική των Κρητικών στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο προπονητής των Κρητικών, Τραϊανός Δέλλας, στάθηκε στο πάθος και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του μέχρι το φινάλε.

«Δεν έγινε καλό παιχνίδι και εμείς και ο Λεβαδειακός αναλωθήκαμε σε μεγάλες μπάλες, ήταν δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά θα κρατήσω την προσπάθεια μέχρι το τέλος, το πάθος κάτι που θέλω να διατηρήσουμε και στην συνέχεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο μετά το γκολ του Λεβαδειακού, πρέπει να μάθουμε και σε αυτά και χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Πήγε στην δύναμη, βγάλαμε και εμείς τέτοια κομμάτια», ανέφερε ο Κολοσσός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα