Χριστογεώργος: «Παίζαμε με 12 αντιπάλους, δεν χάσαμε σε κακή μέρα»

Βασίλης Μπαλατσός
Χριστογεώργος

bet365

O τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Νίκος Χριστογέωργος, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό και άφησε αιχμές για τον διαιτητή Κατσικογιάννη.

Ο ΟΦΗ προβλημάτισε στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, όμως το γκολ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο 90+5' έσωσε τον βαθμό για τους φιλοξενούμενους. Ο τερματοφύλακας των Κρητικών, Νίκος Χριστογέωργος, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το παιχνίδι με τους Βοιωτούς και άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη, κάνοντας λόγο πως η ομάδα του έπαιζε κόντρα σε... 12 αντιπάλους.

«Σε μια μέρα που δεν ήμασταν καλά, κάναμε αρκετά λάθη και καταφέραμε να μην χάσουμε παίζοντας με 12 αντιπάλους. Ήρθαμε ισόπαλοι και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Κοιτάζουμε τώρα το επόμενο, θέλουμε να διορθώσουμε ότι λάθη κάναμε και δεν βλέπουμε μακριά», ανέφερε ο 24χρονος τερματοφύλακας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα