Τζούρισιτς: «Είμαι χαρούμενος που έκανα τη δουλειά μου και πέτυχα τα γκολ» (vid)

Ο Σέρβος διεθνής

bet365

Οι δηλώσεις του μεγάλου πρωταγωνιστή της νίκης της ομάδας του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού, Φίλιπ Τζούρισιτς, που δεν έκρυψε τη χαρά του.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μιλώντας μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό (3-1) όπου σκόραρε είπε στη COSMOTE TV: «Νιώθω όπως πάντα. Μπήκα και έκανα το παιχνίδι (μου) και είμαι χαρούμενος που έκανα τη δουλειά μου και πέτυχα τα γκολ. Όταν μπαίνεις στο τελευταίο 20λεπτο έχεις περισσότερη ενέργεια και όρεξη από τους υπόλοιπους παίκτες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος για το αποτέλεσμα.

Το πρωτάθλημα έχει ήδη ανέβει επίπεδο και οι ομάδες γίνονται καλύτερες. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη ώστε να πάμε ψηλότερα. Η δουλειά που κάνουμε είναι σημαντική και πρέπει να βλέπουμε όλους αυτούς τους αγώνες σαν να είναι τελικοί και να συνεχίσουμε ολοένα και καλύτερα τη δουλειά μας. Χρειάζεται βέβαια χρόνος για να προσαρμοστούν και να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα